Matcher och uppgifter

Tävlingsmomenten är uppdelade i en introuppgift och därefter tre olika matcher som kan göras i den ordning som passar er förskoleavdelning/klass bäst.

För att klara av Kartongmatchen, få diplom och vara med i utlottningen av fina priser ska introuppgiften och alla tre matcherna vara redovisade senast 20 mars 2022.

Introuppgift

Du startar upp Kartongmatchen och till din hjälp/inspiration finns PowerPoint-presentation. Ni genomför quiz och informerar om WWFs tre olika naturvårdsprojekt; elefanten, havssköldpaddan och fjällräven. Introuppgiften avslutas med att barnen/eleverna lägger sin röst på ett av djuren. Varje röst motsvarar 1 kr som Tetra Pak skänker till just det naturvårdsprojektet.

Läs mer om introuppgiften här

Matcher

Kartongmatchen består, förutom introuppgiften, av tre olika matcher, match 1, 2 och 3. Ni bestämmer själva när ni gör matcherna och i vilken ordning. Matcherna kan göras under hela tävlingsperioden, dock utmanas ni i varje match av ett snabbhetspris som är helt frivilligt. 
De tre matcherna är:

Läs mer om varje match och deras snabbhetspris genom att klicka på länkarna eller på respektive match i vänsterspalten på denna sida.

Priser

Den stora vinnaren i Kartongmatchen är givetvis miljön. Men även ni som är med har chans till fina priser.

Läs mer här!