Vem vinner och vad?

Den självklara och största vinnaren i den här tävlingen är miljön. Eftersom ni hjälper miljön att må bättre, så har även ni chans att bli vinnare och erhålla fina priser.

Vinn fina priser innan tävlingen avgörs den 6 mars 2020!

I år har varje match ett snabbhetspris, där förskoleavdelningen/klassen kan vara med och tävla om extra priser ifrån Skånemejerier, Arla, Norrmejerier, Tetra Pak och Världsnaturfonden WWF. Det innebär att varje match har ett datum då uppgiften senast måste vara redovisad på Mina sidor för att ha chans att vinna dessa priser.
Detta är frivilligt och det går lika bra att redovisa matcherna efter datumen, men då är man inte med och har möjligheterna till att vinna just snabbhetspriserna.

Datum för att vinna snabbhetspriserna är följande:

  • Match 1 – 11 oktober 2019
  • Match 2 – 22 november 2019
  • Match 3 – 31 januari 2020

Vinnare är de som har de mest inspirerande och tänkvärda bidragen i förskola, F-3 och 4-6. Vinnare utses av en jury bestående av personer från Tetra Pak, deras kunder och Världsnaturfonden WWF. Juryns beslut går inte att överklaga.

Vinnare av Kartongmatchen 2019/2020

Vinnare av Kartongmatchen 2019/2020 kommer att lottas fram bland alla förskoleavdelningar/klasser som klarat av introuppgiften samt alla 3 matcher och registrerat detta på Mina sidor senast 6 mars 2020.

Vinnare lottas fram i tre olika kategorier, förskola, F-3 och 4-6 där man tävlar om fina priser ifrån Tetra Pak och Världsnaturfonden WWF. Utöver dessa priser har varje kategori möjlighet att vinna följande:

  • Vinnande förskoleavdelning får 10 000 kr till en grönare förskola.
  • Vinnaren i årskurs F-3 får 10 000 kr till en grönare skola.
  • Vinnaren i årskurs 4-6 får 10 000 kr till en önskeresa.

Alla förskoleavdelningar/klasser som klarat introuppgiften samt de tre matcherna kommer att få ett fint diplom som mailas ut efter avslutad tävling.