Vem vinner och vad?

Den självklara och största vinnaren i den här tävlingen är miljön. Eftersom ni hjälper miljön att må bättre, så har även ni chans att bli vinnare och erhålla fina priser.

Vinn fina priser innan tävlingen avgörs den 5 mars 2021!

Varje match har ett snabbhetspris, där förskoleavdelningen/klassen kan vara med och tävla om extra priser ifrån Skånemejerier, Arla, Norrmejerier, Tetra Pak och Världsnaturfonden WWF. Det innebär att varje match har ett datum då uppgiften senast måste vara redovisad på Mina sidor för att ha chans att vinna dessa priser.
Detta är frivilligt och det går lika bra att redovisa matcherna efter datumen, men då är man inte med och har möjligheterna till att vinna just snabbhetspriserna.

Datum för att vinna snabbhetspriserna är följande:

  • Match 1 – 16 oktober 2020
  • Match 2 – 27 november 2020
  • Match 3 – 29 januari 2021

Vinnare är de som har de mest inspirerande och tänkvärda bidragen i förskola, F-3 och 4-6. Vinnare utses av en jury bestående av personer från Tetra Pak, deras kunder och Världsnaturfonden WWF. Juryns beslut går inte att överklaga.

Vinnare av Kartongmatchen 2020/2021

Vinnare av Kartongmatchen 2020/2021 kommer att lottas fram bland alla förskoleavdelningar/klasser som klarat av introuppgiften samt alla 3 matcher och registrerat detta på Mina sidor senast 5 mars 2021.

Vinnare lottas fram i tre olika kategorier, förskola, F-3 och 4-6 där man tävlar om fina priser ifrån Tetra Pak och Världsnaturfonden WWF. Utöver dessa priser har varje kategori möjlighet att vinna följande:

  • Vinnande förskoleavdelning får 10 000 kr till en grönare förskola.
  • Vinnaren i årskurs F-3 får 10 000 kr till en grönare skola.
  • Vinnaren i årskurs 4-6 får 10 000 kr till en upplevelse.

Alla förskoleavdelningar/klasser som klarat introuppgiften samt de tre matcherna kommer att få ett fint diplom som mailas ut efter avslutad tävling.