Anmälan Kartongmatchen 2022/2023

Nu tar vi upp matchen för en ökad återvinning. Du som pedagog är välkommen att anmäla din förskoleavdelning, barngrupp, fritidshem, grundsärskola eller grundskoleklass i detta anmälningsformulär.

Anmälan är öppen och tävlingen pågår till och med den 19 mars 2023.

Om anmälan inte går igenom, utan kvadraten bara står och snurrar, kan det bero på en gammal webbläsare på din dator. Prova i så fall att göra anmälan från en mobil eller surfplatta, då dessa ofta har nyare program för internet.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail. Klicka på länken i mailet för att aktivera ditt konto så att du kan logga in. Kommer det inget bekräftelsemail? Titta i din skräppost!

Vill du anmäla mer än en klass/förskoleavdelning? Efter att du har aktiverat ditt konto loggar du in på Mina sidor och klickar på ”Lägg till klass/förskoleavdelning”. Fyll i uppgifterna och klicka på spara.
Alla anmälda klasser/förskoleavdelningar finns nu på samma sida med samma inloggningsuppgifter.

Efter anmälan kommer förskolan och grundsärskolan att få fysiskt material skickat till sig. Viktigt att ni fyller i förskolan/grundsärskolans postadress, inte besöksadress!

Grundskola F-6 samt fritidshem får ett följebrev skickat till sig digitalt till den mailadress som angavs i anmälan. Detta mail skickas manuellt och kan därför dröja om anmälan görs under en helg!


 

Anmälan

Grunduppgifter

Klassens/förskoleavdelningens uppgifter

Behöver du lägga till flera klasser/förskoleavdelningar gör du det på Mina sidor efter anmälan

Välj den/de som passar er klass bäst. Är ni exempelvis en 3-4:a så kryssa i både 3 och 4. När det gäller fritidshem så välj klasser baserat på barnens huvudsakliga ålder