Aspuddens skola
5D

Kommun: Stockholms stad

Verksamhet: Klass 5

Antal barn/elever: 24 st

Pedagogens namn: Kina Geijer

Redovisade uppgifter

"Varje elev har fått designa en egen framsida till mjölkkartongen. De har jobbat på bildlektionerna och det har tagit cirka 3 lektioner. Bildläraren har informerat om uppgiften och då utgått från informationen på er hemsidan. Varje klass har sedan fått rösta fram en favorit. Bilden är fotat och när jag laddade upp den blev det fel proportioner. Jag har även en scannad version, men det gick inte att ladda upp en PDF här på sidan. "

"Klassen har tillsammans skrivit ett manus och bestämt vad filmen ska handla om. Sedan har vi lottat fram sex elever som, tillsammans med skolbibliotekarien, fått göra en film av klassens manus. De har bland annat använt green-screen, filmat och redigerat tillsammans i gruppen. "

"Eleverna har fått rita och skriva sitt budskap. Några valde att göra det i er mall, andra gjorde det på ett vitt papper. Några exempel kan ni se på bilden. När bilderna var klara har eleverna fått fota dem och de som har sociala medier har lagt upp dem där. Även vårdnadshavarna har hjälpt till att sprida budskapet genom att lägga upp bilderna på sina sociala medier. "