Innertavle skola
4

Kommun: Umeå kommun

Verksamhet: Klass 4

Antal barn/elever: 22 st

Pedagogens namn: Marlene Ödling

Redovisade uppgifter

"Vi har i par planerat för en inspirerande återvinnigskampanj. Med inspiration från bilder på nätet, huvudet och kartongmatchens sida har sedan budskapet vuxit fram med hjälp av tusch eller färgpennor. Eleverna har sedan röstat fram klassens tre favoriter. Här kommer topp 3! "

"Klass 4 på Innertavle skola fick en utmanande uppgift att med endast en hand var, tillsammans i par, platta till och sortera plast från förpackning innan de fick gå till återvinningsstationen och kasta materialet rätt. "

"Klass 4 på Innertavle skola har arbetat med match 3. Eleverna fick välja mellan tre alternativ: 1, Inför farsdag göra pappakartonger och barnkartonger på ett farsagskort. 2, Inför jul göra kartongkort med färdiga luvor på för att skicka juliga återvinnigshälsningar. 3, Plancher, som uppmanar till återvinning, att sätta upp på anslagstavlor runt om i stan. Tyvärr är formatet för att ladda upp en bild/ett arbete här på sidan väldigt statisk, om man nu inte använder sig av youtube, så jag vet inte om hela bilden kom med. "